Notícies

masvoz tanca el 2010 amb una facturació de 14 milions d’euros

Enreach 10/03/2011
Clock icon 2 min

Masvoz ha tancat l’any 2010 amb una facturació de 14 milions d’euros, un 15% superior a la de l’any anterior. Aquesta xifra confirma la bona trajectòria de l’operador de telecomunicacions durant els últims 3 anys, en els que ha vist incrementar la seva xifra de negoci des dels 5,8 fins als 14 milions d’euros, fet que suposa un creixement acumulat del 142% i anualitzat del 34%.

A principis del 2011 la tendència és fins i tot millor, ja que durant el primer trimestre de l’any la xifra de negoci ha estat de 4,67 milions d’euros, un 54% superior al mateix període de l’any anterior. El grup masvoz té previst facturar 18 milions d’euros el 2011. Els serveis amb millor comportament en el 2010 han estat els prefixos comercials 902, la numeració internacional i l’enviament de missatges SMS.

Context econòmic i tecnològic

En un escenari difícil com l’actual, les decisions d’inversió en sistemes i telecomunicacions a les empreses es veuen condicionades per la necessitat de reduir costos, sense perjudicar la qualitat del servei prestat a clients. En aquest sentit, les solucions de telecomunicacions en el núvol (cloud computing) i les plataformes de gestió online són cada cop més sol•licitades, donades els seus importants avantatges de reducció de costos, ràpida posada en marxa i escalabilitat, alta disponibilitat, seguretat i qualitat, i gestió senzilla del servei a través d’Internet.

Actualment més de 900 empreses nacionals i internacionals utilitzen els serveis de masvoz, entre les quals es troben companyies líders de sectors de logística, banca i assegurances, comerç electrònic, telecomunicacions i turisme, entre d’altres.

Sobre masvoz

Des de la seva creació el 2002, masvoz ha realitzat una important inversió en R+D+i i actualment disposa d’un complet portfoli de solucions de telecomunicacions innovadores de nova generació.

Els serveis de masvoz destaquen per la seva utilitat i facilitat d’ús, i permeten a les empreses comunicar-se amb els seus clients a través de múltiples canals: veu, SMS, fax…

masvoz té oficines a Barcelona, on està ubicada la seu central, i a Madrid. Pel que fa a la plataforma tecnològica, aquesta es troba distribuïda en tres centres de processament de dades, dos a Barcelona i un a Madrid.

Com a operador de telecomunicacions, masvoz és titular de les autoritzacions habilitants atorgades per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT) i disposa de xarxa pròpia i acords d’interconnexió amb els principals operadors de xarxa a Espanya.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo