Notícies

Masvoz va presentar les seves solucions cloud per ecommerce a la fira eShow Barcelona

Enreach 15/03/2014
Clock icon 1 min

Les solucions de pagament i la telefonia intel·ligent en el núvol són alguns dels productes cloud que Masvoz va presentar a la fira eShow.

El certamen, que es va celebrar a Barcelona el 12 i 13 de març, va reunir als principals proveïdors i agents dels sectors ecommerce, Màrqueting Online, Social Mitjana, Mobile, Hosting & Cloud Computing i Digital Signage.

Masvoz va comptar amb un stand al eShow on va oferir demostracions del seu complet portfoli de productes, entre ells, diferents solucions de pagament (per trucada, per minut, per SMS o amb targeta de crèdit), així com solucions de telefonia intel·ligent, cloud contact center, centraleta virtual IP o SMS Push, entre d’altres.

L’operador, especialitzat en solucions cloud per a empreses, disposa de productes comercialitzats en un model SaaS (Programari as a Service) i pagament per ús. Així, les empreses disposen de la més alta funcionalitat aprofitant tots els avantatges del cloud: reducció de costos, flexibilitat, major disponibilitat, seguretat i qualitat que els models tradicionals, amb una gestió senzilla del servei.    

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo