Sistemes de telefonia empresarial

El mercat de comunicacions unificades arribarà als 167,1 mil milions el 2025

Enreach 18/07/2019
Clock icon 2 min

Segons un nou informe de Grand View Research, Inc., s’estima que el mercat de les comunicacions unificades arribi als 167,1 mil milions de dòlars el 2025, amb una taxa de creixement anual compost (CAGR, en les seves sigles en anglès) del 16,8%. L’adopció de solucions d’UC a les empreses es veurà impulsada per un canvi en la dinàmica de la força laboral, un creixement de les comunicacions unificades com a servei (UCaaS) i la virtualització de dades i dispositius.

Així mateix, s’espera que l’ús de solucions basades en el núvol per a una comunicació ràpida i sense interrupcions entre les organitzacions, tingui un impacte positiu en el creixement del mercat. De fet, les empreses estan implementant solucions de col·laboració basades en el núvol en diverses zones horàries per millorar la productivitat dels membres del seu equip mòbil.

La creixent adopció de plataformes de comunicació unificades basades en el núvol, està permetent als equips dispersos geogràficament treballar junts i col·laborar en temps real a través de conferències de veu i vídeo. La transició cap al núvol també està permetent a les empreses frenar la despesa mitjançant l’adopció d’un model de pagament per ús.

D’altra banda, la creixent demanda de solucions d’UC, està obrint oportunitats per a què els proveïdors llancin versions avançades de software de col·laboració en equip per a empreses. Per això, s’enfocaran en oferir noves solucions amb diverses característiques, que inclouen suport per a conferències d’àudio i vídeo, plataformes de correu electrònic, missatgeria instantània i missatgeria unificada. Com a resultat, s’espera que el mercat sigui testimoni d’una convergència de comunicació de veu, comunicació de vídeo, comunicació síncrona (intercanvi d’informació per Internet en temps real) i altres eines de comunicació.

Quines són les conclusions clau de l’informe?
  • El segment de solucions d’UC allotjades, registrarà una CAGR significativa fins el 2025 degut a una major implementació de les solucions d’UCaaS a les empreses.
  • Les aplicacions d’atenció mèdica es desenvoluparan a una CAGR del 20% en els propers 6 anys, degut a una major adopció d’eines de videoconferència pel monitoreig remot de pacients.
  • El segment de pimes creixerà al ritme més ràpid fins el 2025, degut a la creixent necessitat d’una infraestructura unificada eficient per millorar les capacitats de comunicació.
  • L’audioconferència i videoconferència estan preparades per mantenir un creixement constant fins el 2025, degut al creixent desplegament d’eines de comunicació visual a les empreses.
  • Àsia Pacífic serà el mercat regional de més ràpid creixement, degut a l’aparició de proveïdors de serveis locals que oferiran diverses solucions d’UC.
Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo