Notícies

El mercat d’UCaaS assolirà els 85.700 milions de dòlars el 2031, impulsat pel treball remot

Product User 09/03/2023
Clock icon 3 min

Segons una nova investigació de Future Market Insights, s’espera que el mercat global de Comunicacions Unificades com a Servei (UCaaS) tingui una taxa de creixement anual compost (CAGR) del 14,5% fins el 2031.

Els ingressos del mercat mundial van ser de prop de 19.600 milions de dòlars el 2020 i es preveu que aquest assoleixi els 85.700 milions de dòlars pel 2031, gràcies a l’acceleració de la demanda de solucions UCaaS.

Les Comunicacions Unificades com a Servei ofereixen solucions resilients basades en el núvol que es poden implementar més ràpidament i amb un menor cost que una solució local.

La demanda de UCaaS continua creixent

Les dades recentment publicades per Future Market Insights sobre les perspectives de demanda d’UCaaS, van indicar un creixement interanual del 12,8% el 2022. Entre diverses verticals industrials, el sector BFSI (productes i serveis d’origen bancari, financer i assegurador) té una participació destacada entre tots els sectors. No obstant, el segment de TI i telecomunicacions creixerà a una taxa composta anual del 18,1% en els propers vuit anys. Així mateix, degut a la creixent demanda d’UCaaS per part de les PIMES es pot atribuir a la proliferació de tendències de mobilitat i “Bring Your Own Device” (BYOD).

S’estima que la demanda d’UCaaS augmentarà en un 14,5% entre el 2022 i el 2031 en comparació amb el 10,7% registrat durant el 2016 i el 2020. Les oportunitats de creixement pel mercat de Comunicacions Unificades han estat creades per la implementació de solucions allotjades per part de les empreses per reduir costos i millorar la productivitat. A més, els avantatges d’UCaaS sobre la comunicació unificada en termes de ROI, continuïtat del negoci, velocitat i flexibilitat són els factors que augmenten la popularitat d’aquestes solucions.

Des del seus inicis, les Comunicacions Unificades (UC, en les seves sigles en anglès) van sorgir com una solució rendible per a diverses indústries, com l’atenció mèdica, el retail i el sector BFSI, entre d’altres. Pels líders empresarials i els experts de TI, les comunicacions actuals ja estan al núvol. Amb l’auge de les forces de treball 100% remotes, els equips virtuals han d’estar totalment integrats, per a què puguin connectar-se i col·laborar amb totes les eines necessàries per realitzar les seves tasques laborals.

Augmenta la demanda de solucions al núvol

Es sap que UCaaS ocupa un lloc central, ja que cada any que passa s’ha observat un augment significatiu en l’adopció de solucions i serveis al núvol. La demanda d’UCaaS està augmentant a mida que les empreses de tot el món busquen tenir més capacitats de Comunicacions Unificades per garantir beneficis com la reducció de costos, l’escalabilitat i la productivitat de les comunicacions al núvol.

En els últims anys, la digitalització continuada dels espais de treball ha augmentat la demanda de solucions remotes, el que crea encara més oportunitats per a la implementació de solucions UCaaS. A banda d’això, la creixent demanda de dispositius mòbils, aplicacions i una varietat d’eines de col·laboració està permetent als empleats connectar-se a través de geografies, plataformes i dispositius. Això està transformant encara més les tendències de consum de TI i augmentant l’adopció de solucions de Cloud Computing i UCaaS.

Increment en l’adopció de plataformes UCaaS integrades degut al treball remot

Donat que cada cop més empleats opten per treballar des de casa, les videoconferències, les conferències web, les reunions col·laboratives, la telefonia mòbil i els sistemes telefònics VoIP s’han convertit en algunes de les eines més buscades.

El canvi accelerat dels clients a la comunicació al núvol està creant una demanda de productivitat i flexibilitat millorades pels usuaris, així com oportunitats per a eines avançades de comunicació i col·laboració.

Els EUA dominaran el mercat global d’UCaaS

S’espera que Amèrica del Nord domini el mercat global d’UCaaS durant el període de pronòstic, representant prop del 83% de la participació fins el 2031. A més, es preveu que la demanda d’UCaaS als Estats Units ofereixi una oportunitat més lucrativa per a la generació d’ingressos en els propers vuit anys. Així mateix, la presència de diversos actors clau als EUA i la proliferació de tendències com Work from Home (WFH) i “Bring Your Own Device” (BYOD) són alguns dels factors clau que fomentaran l’adopció de solucions UCaaS al país.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo