Sistemes de telefonia empresarial

El mercat global de WebRTC arribarà als 45,91 mil milions de dòlars el 2027

Enreach 29/07/2020
Clock icon 2 min

Segons l’informe de Research and Markets, el mercat global de WebRTC (Web Real-Time Communication) es va valorar en 2,73 mil milions de dòlars el 2019, i es projecta que arribi als 45,91 mil milions de dòlars pel 2027, creient a una taxa anual composta del 41,7% del 2020 al 2027.

Com WebRTC és adaptable a diferents condicions del sistema i també és interoperable amb les Comunicacions Unificades (UC) o el Protocol de Veu sobre Internet (VoIP), facilita a les organitzacions una coordinació i comunicació fluides a través del seu marc actual, que s’espera que impulsi el creixement del mercat de comunicació web en temps real.

Quins factors impulsaran el creixement del mercat de WebRTC?
  • L’augment en l’adopció de la tendència BYOD.
  • La webització dels sistemes de comunicacions.
  • El creixement en l’adopció de la solució WebRTC per oferir un millor servei al client i millorar la seva experiència.
  • La integració de la Intel·ligència Artificial (IA) i l’augment dels casos d’ús de WebRTC en IoT (Internet of Things) crearan oportunitats per a l’expansió del mercat de WebRTC.
Quins sectors experimentaran major taxa de creixement?

S’espera que el sector serveis experimenti la taxa de creixement més alta del 43,8% entre el 2020 i el 2027. Això s’atribueix a la necessitat de les empreses de trobar una solució WebRTC adequada i ajudar a integrar amb altres aplicacions empresarials. També s’espera que l’augment en l’adopció de solucions WebRTC augmenti la demanda d’aquests serveis.

El segment de mòbils va representar la major part entre els dispositius habilitats per a WebRTC, degut al ràpid augment del nombre d’usuaris de smartphones, la creixent popularitat de les aplicacions de comunicació entre els millennials i el baix cost d’aquests dispositius.

A més, s’espera que l’adopció significativa de mobilitat i el llançament d’ofertes de productes innovadors impulsin el creixement del mercat WebRTC.

Quines regions creixeran més?

Segons la regió, el mercat global de comunicació web en temps real va estar dominat per Amèrica del Nord el 2019 i s’espera que mantingui aquesta tendència fins el 2027.

Factors com la presència d’empreses líders que utilitzen WebRTC en les seves ofertes, com Facebook, Twitter, Snapchat, Google (Duo, Hangout) i altres a Nord-Amèrica, i les companyies de telecomunicacions que formen aliances amb els desenvolupadors de WebRTC per recapturar l’audiència són els principals impulsors de creixement del mercat en aquesta regió.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo