Notícies

Enreach adquireix el proveïdor de solucions cloud DSD Europe

Enreach 08/09/2021
Clock icon 3 min

L’objectiu principal de la integració és crear oportunitat de TI instantànies i canals de comunicacions unificats, alhora que es milloren les capacitats de Microsoft.

Enreach, el grup europeu de comunicacions unificades (UC) de ràpid creixement a Europa, que ofereix tecnologia innovadora de contacte i que té el suport de l’empresa d’inversions Waterland, reforça encara més les seves credencials de productivitat al núvol amb la integració del distribuïdor de software al núvol DSD Europe (‘DSD’) i la seva empresa germana CloudLand. DSD és un proveïdor d’alt creixement de productes al núvol, TI, seguretat i d’altres serveis, per a més de 5.000 distribuïdors a tot Europa, a través del seu portal líder al mercat del núvol.

La combinació de DSD i Enreach obre oportunitats per a la venda creuada de productes compatibles, així com l’oportunitat de compartir la seva experiència conjunta pel benefici de distribuïdors i clients d’ambdues empreses. Aquesta adquisició és un pas significatiu en l’estratègia de creixement d’Enreach cap als serveis de transformació digital, amb el suport de la convergència accelerada del sector TI i les comunicacions unificades, així com de les tendències del mercat de treball remot i la col·laboració basada en el núvol.

Un negoci integral

Stijn Nijhuis, CEO d’Enreach afirma que: “Després de la recent adquisició de Go2theCloud, un proveïdor de serveis de Microsoft Cloud, l’adquisició de DSD millora l’oportunitat de proporcionar als nostres distribuïdors existents una solució integral per a totes les necessitats de transformació digital dels seus clients. DSD facilita l’escala requerida i l’experiència que necessitem per ajudar a executar la nostra estratègia i escalar ràpidament en nous negocis orientats a eines i serveis de productivitat integrada. Com a distribuïdor establert i de ràpid creixement de Microsoft i distribuïdor d’altres solucions de software per a distribuïdors de TI i MSP a tot Europa, identifiquem immediatament un pas estratègic i únic amb Enreach. Per tant, ens complau donar la benvinguda a DSD al nostre grup”.

Oferta de productivitat integrada

Fundada el 2009, DSD va ser el primer distribuïdor en permetre la dispensació digital d’un ampli ventall de marques de software. Després de llançar el seu mercat de núvol desenvolupat internament, DSD s’ha convertit ràpidament en un proveïdor líder de software digital per a distribuïdors de TI i MSP, amb un gran enfocament a l’ecosistema de Microsoft.

D’aquesta forma, DSD millorarà la cartera d’Enreach cap a una oferta integrada de serveis al núvol d’UC i productivitat dirigida als socis d’Enreach, començant als Països Baixos, però amb importants oportunitats de nous canals a França i Bèlgica.

Respecte a l’empresa seguirà tenint la seva seu a Rosmalen, Països Baixos. Thijs van de Moosdijk, CEO i cofundador de la companyia, seguirà ocupant-se dels socis de DSD existents i ajudarà a impulsar noves iniciatives de creixement als Països Baixos i la resta d’Europa juntament amb el seu experimentat equip de gestió, informant directament a Terry Aurik (CEO Enreach NL) i Martin Classen (Chief Product Officer Enreach).

Van de Moosdijk explica: “DSD és un operador de mercat establert amb un fort historial de ràpida expansió als mercats, tant existents com nous, i té una significativa presència multinacional a Europa. El nostre propi mercat de llicències IP al núvol, a través del qual els distribuïdors de TI i MSP poden oferir software a l’usuari final sobre una base SaaS, permet la compra fàcil, l’activació i la gestió de software i serveis al núvol, però a més també ajudarà de forma addicional a facilitar el creixement dels propis socis d’Enreach”.

Enreach crea una oportunitat per ajudar als nostres distribuïdors a afegir serveis de telecomunicacions a la seva cartera d’una manera fàcil. Això fa que els distribuïdors es converteixin en proveïdors de TIC integrals pels seus clients. Amb més de 40 proveïdors de software i software al núvol al nostre mercat de cloud oferim un servei altament personalitzat als nostres socis amb els quals desenvolupem fortes relacions. Quelcom que coincideix perfectament amb Enreach i el seu claim: “treballant meravelles per a tots els seus clients”, afegeix.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo