Notícies

Enreach s’expandeix als països bàltics a la incorporació d’OSS Networks

Enreach 22/09/2021
Clock icon 3 min

L’objectiu principal de la integració és ser líders en el mercat de les comunicacions, així com aconseguir nous clients en el sector dels operadors mòbils.

Enreach, el grup de comunicacions unificades de ràpid creixement que compta amb el suport de la companyia d’inversió Waterland, amplia la seva presència amb la incorporació de’OSS Networks, SIA (‘OSS Networks’). La companyia, amb seu a Letònia, és el principal proveïdor de serveis de comunicacions unificades al núvol als països bàltics i ha duplicat considerablement els seus ingressos en els últims tres anys. La seva solució PBX mòbil al núvol millorarà l’oferta de telecomunicacions i TI d’Enreach, tant per a clients com per a associats, inclosos els operadors mòbils. OSS Networks és l’última de les adquisicions d’Enreach, que té el suport de l’empresa d’inversions Waterland, reforçant així la presència del grup a Europa.

Fundada el 2010, OSS Networks és una empresa de ràpid creixement els serveis dels quals són emprats per més de 1.100 empreses de la regió. Gràcies a un augment considerable de la seva cartera de clients, al llançament de nous productes d’IP al núvol i a l’èxit d’aliances, OSS Networks ha aconseguit un important creixement dels ingressos en els últims anys. Ara la companyia pot oferir a les empreses bàltiques accés a una àmplia gamma de solucions UCaaS, CCaaS i productivitat al núvol d‘Enreach, per ajudar-los a evolucionar i competir en aquests temps de canvis constants. 

Líders de la competència

Stijn Nijhuis, CEO d’Enreach: “En aquest mercat extremadament competitiu de les comunicacions unificades, OSS Networks ha fiançat una sòlida posició a la regió bàltica amb la seva proposta de valor única per una cartera de clients molts diversificada, que inclou relacions de llarga durada amb alguns dels majors proveïdors de telecomunicacions. Junts, Enreach i OSS Networks, es dirigiran a nous proveïdors de serveis als països bàltics i mercats adjacents, integrant la plataforma de PBX mòbil al núvol, Smartmex, d’OSS Networks a l’oferta de productes d’Enreach. Això ens permetrà oferir productes encara més innovadors per ajudar als nostres clients i associats, alhora que ens converteix en el principal competidor al mercat d’UCaaS de gran creixement i reforça el nostre posicionament actual “mobile-first”. Estem molt contents de donar la benvinguda a OSS Networks al nostre equip”.

La companyia mantindrà la seva seu a Riga, Letònia. Els seus tres socis fundadors – Armands Meinarts (CEO i co-fundador), Juris Breicis (co-fundador) i Mārtiņš Gailītis (co-fundador) – continuaran ocupant-se del negoci i també dirigiran el seu equip expert de 26 persones, que inclou un fort centre de desenvolupament, per impulsar el nou creixement d’Enreach a la regió.

Armands Meinarts afirma que “OSS Networks està considerat com a pioner dels serveis de telecomunicacions al núvol al mercat bàltic, amb una cartera de clients corresponent a més del 40% de totes les pimes de la regió que utilitzen solucions basades en el núvol i 33.000 llocs de feina actuals. Gràcies a la combinació de la nostra experiència local i l’exitós historial d’Enreach en la captació de proveïdors de serveis, junts abordarem noves oportunitats de negoci. A la vegada, això proporcionarà un major valor als clients i associats al Bàltic. Amb Enreach, OSS Networks també es beneficiarà del creixement previst en el mercat bàltic del núvol, amb les nostres solucions de PBX al núvol allotjades a la zona”.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo