Notícies

Masvoz inaugura oficines a Barcelona

Enreach 21/06/2012
Clock icon 1 min

Masvoz, operadora de telecomunicacions especialitzada en serveis per a empreses, ha fet efectiu el trasllat de la seva seu central a les noves oficines, situades al número 59 de la Via Augusta de Barcelona, en el districte de Sarrià-Sant Gervasi.

En aquestes noves instal·lacions, de 300 m2, la companyia consolida la seva presència en ple centre de la ciutat comtal i es complementa, així, amb la delegació comercial de Madrid, situada al carrer Pineda, número 5. Amb aquestes noves oficines Masvoz vol donar resposta a l’important creixement experimentat tant en nombre de clients com de serveis.

Amb aquest trasllat, Masvoz dóna un nou pas en el seu creixement dins del sector, on segueix optimitzant la comunicació entre les empreses i els seus clients mitjançant aplicacions d’última generació. En aquestes oficines treballa tot l’equip humà de Barcelona (comercials, desenvolupadors, tècnics de sistemes, atenció al client i administració). La plataforma tècnica, en canvi, està ubicada a diferents data centers de Barcelona i Madrid.

Especialitzada en serveis a la xarxa per a empreses, Masvoz és una companyia de telecomunicacions que centra la seva activitat en els serveis de veu (centraleta virtual, enregistrament de trucades, IVR, enrutament intel·ligent, reconeixement i síntesi de veu, multiconferència, bústia de veu virtual, telefonia IP, sistema virtual d’agents, clic2call, monitoratge de trucades en temps real); numeració (xarxa intel·ligent, geogràfica, mòbil i internacional); SMS (envio SMS i SMS premium); fax (fax virtual, enviament massiu), i serveis de cobrament TPV.

 

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo