Notícies

masvoz participa a BIZ BCN per presentar les seves solucions de comunicacions en el núvol per a pimes

Enreach 12/06/2019
Clock icon 2 min

Els dies 12 i 13 de juny es celebra a Barcelona la fira dedicada a l’emprenedoria i el creixement empresarial, BIZ Barcelona by Barcelona Activa. La novena edició d’aquest fira per a emprenedors, pimes i autònoms té com a objectiu impulsar els negocis en funcionament.

masvoz, operador especialitzat en serveis de telefonia per a empreses, participa a BIZ Barcelona per presentar les seves solucions de comunicacions en el núvol per a startup i pimes. La companyia està present a l’estand D446 del pavelló 8 de la Fira de Barcelona.

Els serveis de comunicacions per a empreses en el núvol de masvoz s’adapten a qualsevol negoci gràcies a un conjunt d’APIs que integren la telefonia amb pràcticament qualsevol software corporatiu, CRM o ERP via webservices. A més, el seu equip d’enginyeria desenvolupa projectes complexos de telefonia (IVR avançat, xat bots, notificacions bidireccionals), a mesura de les necessitats de cada empresa.

Quines són les solucions de masvoz per a les empreses emergents?
  • Numeració telefònica en més de 70 països: línies geogràfiques, línies 900, línies 901, línies 902 i línies premium. masvoz disposa d’un equip d’assessors en comunicacions que analitzaran les necessitats de cada empresa i dissenyaran el pla de numeració que millor s’ajusti a cada negoci.
  • Solució de telefonia per oficina i mobilitat: masvoz ofereix el portfoli de comunicacions com a servei per a empreses més complet del mercat: numeració geogràfica local i internacional, centraleta virtual, SIP Trunk, fax virtual i multiconferència. Totes elles, amb la flexibilitat del núvol.
  • Solució de telefonia per atenció a clients i contact centers: masvoz disposa d’un conjunt d’eines avançades per oferir la millor atenció telefònica i multicanal: Cloud Contact Center, SMS Push, Click&Talk, Click to Call i 2-Way SMS. 

Les solucions en el núvol ofereixen la màxima flexibilitat, eficiència, estalvi, rapidesa, senzillesa i disponibilitat perquè s’adapten a les necessitats de cada empresa en tot moment.

Sobre BIZ Barcelona

Aquest esdeveniment compta amb 130 conferències, més de 40 punts d’assessorament, 16 activitats de networking i 70 expositors, i entre els ponents hi ha històries d’èxit d’emprenedors, sessions de motivació per desenvolupar projectes i claus per aconseguir clients en l’era digital.

Així mateix, en aquesta novena edició també es mostra la sostenibilitat com una tendència que impacta positivament en els negocis, es parla de com aplicar els Objectius de Desenvolupament Sostenible en una empresa i s’exposa l’economia social com una eina innovadora per a la prevenció de residus.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo