Sistemes de telefonia empresarial

El mercat de comunicacions unificades superarà els 57 bilions de dòlars el 2024

Enreach 15/05/2018
Clock icon 3 min

Segons un informe de Global Market Insights, Inc., el mercat mundial de les solucions de Comunicacions Unificades i de Col·laboració superarà els 57 bilions de dòlars l’any 2024. Aquest creixement s’atribueix a l’augment de la penetració de dispositius mòbils i a la major adopció de la tendència BYOD a les empreses a escala global.

En els últims 10 anys, els dispositius mòbils han passar de ser només un mitjà per a la comunicació de veu a un dispositiu intel·ligent amb capacitats multifuncionals sofisticades que faciliten la mobilitat en l’entorn laboral. Permetre que els empleats portin els seus propis dispositius al lloc de treball ajuda a les empreses a reduir considerablement els costos de hardware i serveis. Per això, les empreses accepten cada cop més BYOD per millorar la productivitat dels empleats. La tecnologia UCC aprofita aquest ecosistema BYOD per permetre una comunicació eficiente amb recursos mòbils.

Adopció de solucions UC en el núvol

A mesura que la modernització de la infraestructura i la xarxa de comunicacions tradicional es converteix en un gran repte en un entorn empresarial en ràpida evolució, les empreses s’inclinen cada cop més cap a les solucions UC en el núvol i híbrides per escalar i administrar els recursos de comunicació. Segons l’informe de Global Market Insights, Inc., també s’espera que un ecosistema de núvol global en expansió impulsi el creixement del mercat en el temps.

D’altra banda, les plataformes de telefonia tindran una participació en el mercat significativa de més del 25% pel 2024 degut a la implementació d’aplicacions de telefonia en empreses de diversos sectors com a mitjà de comunicació principal per permetre la comunicació comercial en temps real. El segment de telèfons IP garantirà una major participació en el mercat de telefonia durant els propers 6 anys, ja que tenen nombrosos beneficis sobre els telèfons analògics i costen molt menys que els serveis telefònics tradicionals. L’aparició creixent de sistemes col·laboratius també facilitarà les reunions entre empreses o membres d’una mateixa organització situats en diverses ubicacions geogràfiques.

Així mateix, el mercat d’UCC basat en el núvol experimentarà un creixement favorable fins el 2024 degut a la creixent popularitat i adopció de solucions de comunicació en el núvol en diversos sectors, des de TI i telecomunicacions, banca, assegurances, serveis financers, salut i serveis públics.

Augment del mercat de TI i telecomunicacions

Segons l’informe de Global Market Insights, Inc., el mercat UCC de TI i telecomunicacions obtindrà una gran part del mercat general per l’any 2024 degut a l’alta adopció i les aplicacions de la tecnologia pels fluxos de processos a la indústria. La col·laboració eficaç en equip i la disponibilitat de xarxa són alguns dels requisits clau de les empreses que operen en aquest sector. Per tant, la tecnologia d’UCC obtindrà una gran acceptació per part de les empreses que operen en una escala global extensa.

A més, amb l’augment de la proliferació de noves empreses en el sector de TI, la demanda de capacitats rendibles de comunicacions unificades augmentarà durant els propers 6 anys per reduir la despesa en l’adquisició, el manteniment i l’actualització de la infraestructura de TI.

Els Estats Units dominaran el mercat d’UCC el 2024

Amèrica del Nord dominarà el mercat de Comunicacions Unificades i de Col·laboració el 2024 principalment degut a la disponibilitat d’una sòlida infraestructura de telecomunicacions i del núvol a la regió. A més, una adopció creixent de solucions BYOD i la disposició a adoptar aquesta tendència de mobilitat per part de les empreses dels Estats Units també contribuiran positivament al creixement del mercat.

D’altra banda, s’espera que el mercat d’Àsia Pacífic creixi amb una taxa de creixement anual de més del 13% entre el 2018 i el 2024 degut a la creixent demanda d’una millor infraestructura de comunicació comercial per part d’organitzacions que operen en economies emergents com el Japó i la Xina. Amb un desenvolupament econòmic constant, les empreses en aquests països estan creixent tant a escala com geogràficament, el que porta a la necessitat d’enfortir les funcions de col·laboració interna i externa.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo