Sistemes de telefonia empresarial

Quines són les principals raons per escollir Internet de fibra per a la teva empresa?

Product User 02/08/2022
Clock icon 2 min
Quines són les principals raons per escollir Internet de fibra per a la teva empresa?

En aquesta era digital, Internet s’ha convertit en un component imprescindible per a qualsevol negoci. Les empreses no només l’utilitzen per a les tasques diàries, sinó també per ajudar a impulsar al seu creixement.

Amb això en ment, escollir la millor fibra per a la teva empresa ha de ser una prioritat. Si encara s’empren connexions més lentes a través de DSL o cable, és el moment d’actualitzar-se a Internet de fibra òptica.

Quins tipus de fibra per a empreses es poden contractar?

  • Fibra per a empreses.
  • Fibra per a oficines.
  • Fibra per a negocis.

Quan s’ha de contractar fibra con IP fixa?

  • Quan es necessita tenir control remot d’aplicacions i software via VPN (Virtual Private Network).
  • Quan s’ha de tenir accés a càmeres de videovigilància per IP.
  • Quan es necessita accedir a la xarxa local des de qualsevol lloc, per configurar equips, per exemple, de forma recurrent.
  • Quan es disposa d’un servidor local al qual és necessari tenir accés des de l’exterior.

Quan no s’ha de contractar fibra con IP fixa?

  • Quan s’utilitza software allotjat al núvol.
  • Quan s’utilitzen càmeres accessibles online via software.
  • Quan s’ha de configurar un equip, ja sigui in situ o mitjançant programes de connexió remota a ordinadors de la xarxa.
  • Quan es guarden els arxius en servidors en línia, com Google Drive, en lloc del servidor local.

Quines són les principals raons per escollir Internet de fibra per a la teva empresa?

1) Cloud Computing millorat

Moltes empreses confien en diferents tipus de Cloud Computing per mantenir la seguretat de les seves dades. També és una excel·lent manera de mantenir l’eficiència d’un negoci. Però per a què tingui èxit, requereix de la màxima velocitat de fibra possible.

2) Transferència de dades més ràpida

Gràcies a les velocitats ultra-ràpides de la fibra, qualsevol dada que hagi de transferir-se es mourà molt més ràpid. La connexió de fibra veu velocitats de GB fins a 100 cops més ràpides que DSL. Això vol dir que un negoci podrà treballar amb més eficiència sense haver d’esperar a que els elements es descarreguin o carreguin, estalviant així temps i diners.

3) Més confiabilitat

La confiabilitat és clau quan es tracta d’administrar un negoci. La contractació de fibra és la millor manera d’assegurar-se que Internet compleixi amb els estàndards de qualitat requerits per això.

4) Negocis preparats pel futur

L’objectiu d’un negoci és continuar creixent sempre, i Internet hauria de poder fer-ho amb ell. Afortunadament, la fibra té la capacitat de fer precisament això. L’ample de banda que ofereix la fibra permet a una empresa afegir dispositius, completar projectes més ràpid i tenir més empleats connectats sense retards a Internet. D’aquesta manera, un negoci pot expandir-se sense por a haver d’actualitzar sempre el seu servei.

5) Funcions VoIP

Amb un sistema telefònic PBX allotjat, una empresa pot gaudir de totes les funcions d’un sistema telefònic tradicional, així com d’un llistat personalitzat de funcionalitats de VoIP. Alguns dels avantatges inclouen flexibilitat, escalabilitat, recuperació de dades i reducció de costos.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo