Sistemes de telefonia empresarial

Centraleta Mòbil: què és, com funciona i per què és útil

Product User 07/02/2023
Clock icon 4 min

Amb les noves innovacions i avenços dins de la tecnologia, és difícil que aquests desenvolupaments en evolució no donin forma a la manera en què operen les empreses.

Com cada cop hi ha més solucions disponibles al mercat, les organitzacions s’han tornat més eficients amb les seves formes de treballar, millorant la productivitat i la flexibilitat al lloc de treball.

Un sistema de Centraleta Mòbil és una de les moltes solucions cloud que poden millorar l’eficiència d’un negoci, oferint excel·lents serveis de comunicació, en la qual els mòbils són una extensió de l’empresa. A més, es poden combinar amb extensions tipus centraleta i fixes.

Què és la Centraleta Mòbil?

Una Centraleta Mòbil és una xarxa telefònica privada que s’utilitza dins de les empreses i que també incorpora els dispositius mòbils, el que permet als empleats comunicar-se interna i externament. Això s’aconsegueix mitjançant la combinació de solucions de telefonia allotjada amb xarxes mòbils GMS i es lliura d’una de dues maneres: OTT (sobre la part superior) a través d’una aplicació mòbil o, de forma nativa, a través de targetes SIM integrades.

La Centraleta Mòbil permet als usuaris beneficiar-se de totes les funcions de telefonia que una empresa esperaria al seu sistema telefònic, però en un dispositiu mòbil. Aquestes funcions inclouen transferència/retenció de trucades, gravació de trucades, correu de veu unificat, cua de trucades i IVR/assistent automàtic.

Com funciona una Centraleta Mòbil?

Funciona mitjançant la integració de solucions de telefonia allotjades amb xarxes mòbils GSM i permet als usuaris accedir a una telefonia amb una àmplia varietat de funcions però amb la flexibilitat que permet un dispositiu mòbil.

Les trucades que s’inicien des d’una solució de Centraleta Mòbil s’etiqueten i s’enrutan a la plataforma de telefonia allotjada un cop que arriben a la xarxa GSM. Això vol dir que les trucades realitzades des de dispositius mòbils es poden gestionar, el que permet canviar la presentació de la CLI sortint i es classifiquen com “a la xarxa”, facilitant la marcació d’extensions entre usuaris sense cost associat. Les trucades a números mòbils també es poden enrutar a l’igual que els números fixos, ja que tots resideixen a la mateixa plataforma.

Per què és útil la Centraleta Mòbil?

Ofereix accés a una solució de telefonia empresarial completa que millora la comunicació a tota l’empresa, i amb el benefici addicional de poder treballar des de qualsevol lloc. Donat que les empreses estan adoptant un enfocament de treball més flexible, és fonamental poder aprofitar el mateix de la seva tecnologia. Permet als usuaris treballar amb confiança des de qualsevol ubicació geogràfica sense preocupar-se per perdre trucades importants.

Des d’una perspectiva comercial, la combinació dels serveis d’oficina i telefonia mòbil no només ofereix estalvis de costos, sinó que també permet registrar i informar sobre totes les trucades realitzades des del mòbil. Això és important pels propietaris de negocis, donat que ajudarà des del punt de vista del compliment de les polítiques d’empreses a mida que es capturen totes les converses.

Quins són els seus beneficis?

  • Mobilitat.
  • Econòmica.
  • Fàcil d’usar.
  • Escalabilitat.

A quines empreses va dirigida la Centraleta Mòbil?

  • Empreses amb comercials o personal en moviment: les empreses amb comercials o personal en moviment, com immobiliàries, transport i advocacia, entre d’altres, aprofiten al màxim la Centraleta Mòbil i suposa un gran estalvi perquè permet trucar entre mòbils i oficina sense cost, transferir trucades i fer trucades a 3.
  • Oficines amb magatzem: en oficines amb magatzem és molt habitual moure’s al magatzem, o que els encarregats necessitin utilitzar una extensió en mobilitat. Amb la Centraleta Mòbil des d’oficina podran baixar al magatzem amb l’extensió mòbil sense interrompre les converses i els encarregats podran estar sempre localitzables.
  • Empreses amb mala connexió a Internet: en alguns polígons industrials i localitats encara no hi ha connexió per fibra i les empreses se veuen limitades en telefonia. Amb la Centraleta Mòbil poden tenir un sistema professional que els permeti gestionar diverses trucades de forma simultània i sense dependre de la connexió a Internet.
  • Empreses que busquen comoditat i flexibilitat: ja sigui per simplicitat, per estalvi o per augmentar les possibilitats d’ús, moltes empreses prefereixen utilitzar telèfons mòbils en lloc d’extensions fixes perquè no requereixen configuració, poden portar la seva extensió a la butxaca i moure’s mentre parlen.

Amb la Centraleta Mòbil d’Enreach només necessites smartphones i res més. T’enviarem les targetes SIM i només hauràs d’insertar-les als mòbils. Nosaltres ens encarreguem de la resta: et configurem la centraleta de forma fàcil i ràpida.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo