Notícies

Enreach, escollit proveïdor de comunicacions unificades més innovador del 2022 segons l’informe Frost Radar

Product User 09/11/2022
Clock icon 2 min
Enreach, escollit proveïdor de comunicacions unificades més innovador del 2022 segons l’informe Frost Radar

Enreach, proveïdor europeu líder en solucions convergents de comunicacions per empreses, ha estat reconeguda com la companyia de comunicacions unificades (UCaas) que més ha aportat a la innovació tecnològica del sector i la que més ha crescut al mercat europeu, segons l’informe Frost Radar 2022.

Què destaca l’informe Frost Radar 2022 sobre Enreach?

Aquest informe elaborat per Frost & Sullivan -la companyia dedicada a la investigació de mercats a nivell global- avalua anualment als proveïdors de comunicacions unificades (UCaas) a través d’una gran varietat de mètriques que tenen en compte l’adaptació de les empreses davant l’evolució del sector, així com la tecnologia que utilitzen i el seu grau d’innovació per ajustar-se a les noves necessitats dels clients. Així, Frost & Sullivan ha valorat diverses àrees de les empreses com la visió i l’estratègia, el creixement de les vendes, la quota de mercat i d’altres activitats de vendes i màrqueting per definir el rànquing.

En aquest sentit, Enreach ha estat reconegut específicament al Radar de Frost d’aquest any com el proveïdor amb seu a Europa que més ha crescut al mercat, així és com ho ha demostrat el seu pas a solucions basades en el núvol en mercats grans europeus i el seu enfocament distintiu per oferir productes UCaaS natius per a mòbils.

Paral·lelament, Frost & Sullivan també ha destacat la capacitat d’Enreach per innovar amb rapidesa i consolidar les seves tecnologies a tot el grup, a més de reconèixer el modelo únic de comercialització de l’empresa a través de vendes directes, socis de canal i proveïdors de serveis.

“Estem feliços de veure que Frost & Sullivan hagi reconegut a Enreach com la companyia que lidera el sector de les comunicacions en el núvol per endavant d’altres proveïdors d’Europa”, ha assenyalat Stijn Nijhuis, director general d’Enreach. Així mateix, ha continuat afirmant que: “Com a empresa centrada en satisfer les sofisticades necessitats dels clients petits, mitjans i globals de tot el continent a través dels nostres canals directes i indirectes, hem invertit importants recursos per comprendre els matisos que existeixen en cadascun dels nostres mercats i oferir les soluciones adequades que permetin a les empreses optimitzar l’eficiència, millorar la productivitat, augmentar la fidelitat a la marca i reduir els costos. També s’ha de felicitar als més de 1.200 membres del nostre equip. Estan al cor del nostre èxit i continuen sent una font d’inspiració cada dia”.

Segons Robert Arnold, analista principal de Frost & Sullivan, la combinació d’Enreach d’un profund coneixement del mercat, adquisicions estratègiques i una àmplia cartera de productes destaca i per això: “És un dels pocs proveïdors d’UCaaS que apareixen al rànquing de l’informe Frost Radar gràcies a la seva visió europea i al seu compromís amb la innovació”, va indicar Arnold. “La seva fortalesa al mercat és el resultat d’exitoses fusions i adquisicions i integracions, estratègies efectives de socis i creixement orgànic. S’espera que la cartera diferenciada de l’empresa i les diverses estratègies de sortida al mercat condueixin a l’èxit a llarg termini”.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo