Notícies

masvoz i Telsome operaran com Enreach a partir d’avui

Product User 16/06/2022
Clock icon 2 min
masvoz i Telsome operaran com Enreach a partir d’avui

A partir d’avui, masvoz i Telsome operaran conjuntament a Espanya sota el nom d’Enreach, proveïdor europeu líder en solucions convergents de comunicacions per empreses, amb l’objectiu de seguir enfortint la seva presència a Espanya i continuar creixent en un mercat clau pel grup.

Amb el propòsit i d’expandir-se a Espanya, el grup Enreach va adquirir al novembre del 2019 a masvoz, proveïdor de solucions de comunicacions al núvol, completant la seva oferta de serveis i ampliant el seu portfoli. La seva solució de contact center, que ara és utilitzada per empreses de tot Europa, permet als clients comunicar-se amb els seus usuaris per telèfon, WebChat, WhatsApp i email, i optimitza les converses amb l’ajut de la Intel·ligència Artificial (IA).

Dos anys després, Enreach anunciava l’adhesió de Telsome, convertint el seu servei de centraleta virtual en una solució completa de comunicacions unificades, amb telefonia mòbil, fibra, videoconferència i eines de col·laboració.

Més que un rebranding

Aquest canvi de marca reforça l’aposta d’Enreach per impulsar el seu negoci al nostre país i contribueix al propòsit del grup de crear un únic entorn amb els millors productes i serveis del sector.

Historia d’Enreach

Enreach es va formar el 2018 amb el suport del grup d’inversió independent, Waterland Private Equity, a partir de la combinació de Swyx (rebatejada com a Enreach DE) amb Voiceworks dels Països Baixos i Centile Telecom Applications amb seu a França (rebatejada com Enreach for Service Providers). Des de llavors, el grup ha combinat amb èxit una estratègia dinàmica de Buy-and-Build amb un creixement orgànic a tot Europa i la introducció de més solucions de valor afegit a la seva cartera de productes. L’estratègia de creixement d’Enreach continua comptant amb el suport de Waterland Private Equity, que també va obrir recentment una oficina a Barcelona, ​​Espanya.

“Estem molt satisfets que la nostra estratègia de creixement a Espanya estigui sent tot un èxit. La transformació de masvoz i Telsome en Enreach suposa una fita clau en un mercat tan important per a nosaltres com és l’espanyol, al que portarem les últimes tecnologies, tendències i solucions del sector en un entorn unificat i personalitzat pels nostres clients”, afirma Alfred Nesweda, CEO d’Enreach Spain.

Actualment, Enreach compta amb 2,3 milions d’usuaris, més de 6.750 revenedors, 25 oficines i més de 1.200 empleats a tot el món.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo