Blog

Quin és el valor dels agents a temps parcial als call center?

24 de novembre de 2022

Els call center tenen la necessitat de disposar de tants agents com ho permeti el pressupost. Però, com atreure i contractar empleats amb talent sense sobrepassar la partida destinada a personal d’atenció al client? La resposta és clara: agents a temps parcial. 5 beneficis de tenir agents a temps parcial Als Estats Units, per exemple,… Read more »

Per què les empreses de serveis financers utilitzen contact centers?

22 de novembre de 2022

Els consumidors tenen moltes opcions per accedir a la banca digital i d’altres serveis financers. No obstant, un call center agilitza les operacions de vendes i atenció al client. En molts sentits, l’experiència del client (CX) està impulsant la transformació dins del sector de serveis financers i amb un contact center tenen una major capacitat… Read more »

Com millorar la participació i el compromís dels agents en un call center?

17 de novembre de 2022

Els beneficis del compromís dels agents són obvis per a qualsevol supervisor d’un call center. Els agents que estan compromesos alineen els seus objectius personals amb els de l’empresa per a la qual treballen i s’esforcen per fer un excel·lent treball, perquè els hi fa sentir bé assolir les metes que se’ls hi han proposat…. Read more »

Com la Intel·ligència Artificial (IA) està redefinint l’autoservei

15 de novembre de 2022

Les empreses més sofisticades actualment estan invertint en tecnologies per comprendre què fa que les interaccions amb els clients siguin més exitoses. Els usuaris estan prenent el control de les seves eines digitals preferides creant milions (o milers de milions) de converses asincròniques amb les organitzacions. Les empreses enfronten el repte de satisfer aquestes creixents… Read more »

7 formes principals d’augmentar l’eficiència dels agents en un contact center

10 de novembre de 2022

Augmentar l’eficiència i l’eficàcia dels agents pot millorar substancialment els resultats d’un call center. Les mètriques de servei i el SLA (acord de nivell de servei amb el proveïdor) ajudaran al centro d’atenció al client a assolir els seus objectius i fins i tot superar-los, establint una sèrie de pautes. Com augmentar l’eficiència dels agents… Read more »

Enreach, escollit proveïdor de comunicacions unificades més innovador del 2022 segons l’informe Frost Radar

9 de novembre de 2022

Enreach, proveïdor europeu líder en solucions convergents de comunicacions per empreses, ha estat reconeguda com la companyia de comunicacions unificades (UCaas) que més ha aportat a la innovació tecnològica del sector i la que més ha crescut al mercat europeu, segons l’informe Frost Radar 2022. Què destaca l’informe Frost Radar 2022 sobre Enreach? Aquest informe… Read more »

Les 5 millors pràctiques dels call center de les companyies d’assegurances

8 de novembre de 2022

En l’era de les opcions d’assegurances gairebé il·limitades, els contact center de les asseguradores poden trobar-se amb dificultats a l’hora de comunicar-se amb clients o clients potencials. De fet, fins i tot quan se’ls hi ofereix un servei valuós, alguns perceben el contacte telefònic com una interrupció no desitjada o com una molèstia. Ja sigui… Read more »

Com garantir l’accessibilitat de les anàlisis de les dades a les empreses

3 de novembre de 2022

El món modern d’avui gira en torn a les dades. Les dades es creen i recopilen a tot arreu i, sobretot, són utilitzats per gairebé totes les empreses. El 2021, tots els dies es van crear uns 2,5 quintillons de bytes de dades, i s’espera que aquest número es dupliqui cada dos anys. IDC prediu… Read more »

Com maximitzar el valor de les enquestes de satisfacció del client

31 d'octubre de 2022

L’enquesta de satisfacció del client ha estat durant molt de temps una eina per a què les empreses centrades en CX recopilin comentaris dels seus usuaris. Les enquestes permeten que les persones transmetin a les marques el que funciona o no amb respecte a aspectes de les seves experiències, com la qualitat del producte, el… Read more »

Com afavorir la flexibilitat d’horaris dels agents d’un call center?

27 d'octubre de 2022

L’alta rotació és un punt de dolor pels call center. Si bé aquesta no va augmentar notablement als contact center durant “La Gran Renúncia” (les taxes s’han mantingut estables en un 42% anual, segons l’Enquesta Global WEM 2022), es calcula que els centres d’atenció al client passen una mitjana de 13 setmanes incorporant a un… Read more »